Friday, November 12, 2010

MARI KITA TEKA... BILA PARTI KE RAHMATULLAH (PKR) AKAN BERKUBUR

Melihat perkembangan terkini dari hari ke hari, kita dapat simpulkan bahawa hayat Parti Ke Rahmatullah (PKR) ini sudah semakin sampai ke penghujungnya. Perbalahan dan perebutan kuasa di dalam PKR itu sendiri akan menghancurkannya.

Kalau kita tengok, mereka yang di dalam PKR ini semuanya 'hard core' dalam melawan BN terutamanya UMNO. Antara 'hard core' ini, majoritinya adalah peguam seperti Zaid, Sivarasa dan Lathefa Koya. Itu tak termasuk nama-nama 'hard core' yang lain seperti Elizabeth, Tian Chua, Gobalakrishnan dan ramai lagi 'hantu-hantu'nya. Semua 'hard core' ini adalah pakar dalam FITNAH dan memFITNAH yang akhirnya, Allah telah membalas mereka semua ini.

Dalam artikel ini, AAF nak buat satu kuiz, Bilakah PKR akan benar-benar berkubur dan Ke Rahmatullah...

a) Disember 2010
b) Januari 2011
c) Jun 2011
d) Selepas PRU 13
e) Tidak akan ke kubur

Mari kita sama-sama teka...

5 comments:

  1. Ade yang lebih hebat lepas ni dalam PKR, tungguuuu depan TV dan PC anda!

    ReplyDelete
  2. Salam Aku Anti Fitnah,

    Minta linkkan blog hebat saudara ke blog picisan kami. Terima kasih.

    Salam Perjuangan ... MELAYU ATAS PAGAR.

    ReplyDelete
  3. Salam Saudara Anti Fitnah ...

    GWM amat berbesar hati jika sekiranya saudara boleh linkkan bersama blog saudara bersama blog picisan kami, agar keluhan dan isu FELDA diketahui umum.

    Salam Perjuangan ... MELAYU ATAS PAGAR

    ReplyDelete
  4. salam 1 malaysia...saya telah paut kan blog anda utk blog saya.penulisan blog anda memang hebat.tahniah di ucapkan.kalau boleh paut kan blog saya utk blog anda..terima kasih dan salam perjuangan dari saya,penulis badut rakyat..

    http://badutrakyat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Mohon promosikan blog kami untuk PRK Tenang.

    http://tenangprk.blogspot.com/

    Terima kasih.

    ReplyDelete