Friday, September 17, 2010

SELANGOR & PULAU PINANG : PARTI AJARAN SESAT (PAS) DIMINTA MEMBACA DOA DI PUSAT PELACURAN & SPA?

Sejak kebelakangan ini, pemimpin-pemimpin Parti Ajaran Sesat (PAS) telah banyak mengeluarkan kenyataan dan fatwa-fatwa sesat hanya untuk melindungi kawan "BAIK" mereka dari DAP. Mereka sanggup berkorban apa saja...."Harta ataupun nyawa" untuk DAP. Malah membuat FITNAH sekali pun mereka sanggup lakukan hanya untuk meraih undi kaum cina dan india. Antara yang terkini :1. Sanggup membatalkan hasrat menubuhkan Kerajaan Islam dan perlaksanaan Hukum Hudud
2. Sanggup membenarkan orang kafir DAP masuk masjid dan surau
3. Mengizinkan orang kafir DAP memberi tazkirah di masjid dan surau
4. Membenarkan kilang arak di besarkan
5. Membaca doa untuk Khalifah Umar Lim Guan Eng dalam khutbah Jumaat

Memandangkan mereka ini dah terlalu SESAT, adalah tidak menghairankan tidak lama lagi mereka akan melibatkan diri dalam perasmian Pusat-Pusat PELACURAN & SPA milik kawan-kawan politik mereka, dengan diminta membaca doa. Yalah... apa salahnya membaca doa untuk pelacur-pelacur warga asing ni. Manalah tahu ada yang diberi hidayah pula nanti.

Lepas tu, bolehlah baca doa di PUB-PUB, Restoran - restoran Cina, Perasmian Ladang-Ladang Khinzir dan sebagainya. Kami mengucapkan TAHNIAH kepada Parti Ajaran Sesat (PAS) di atas kejayaan mereka menyesatkan Umat Islam di Malaysia.

No comments:

Post a Comment